Termeni si Conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


SETRIO SOFT S.R.L. considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care prelucram, respectiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-ul nostru, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu Setrio. 

1. Principiile ce guverneaza prelucrarea datelor cu caracter personal  Colectarea datelor dvs. se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.  Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.  Procesarea datelor dvs. se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.  Toate datele dvs. vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.  Datele dvs. nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor.  Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor. 2. Ce sunt datele cu caracter personal Date cu caracter personal reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon. 

3. Datele cu caracter personal colectate Categoriile de Date cu caracter personal cu privire la dvs. pe care le prelucram si modul in care le prelucram pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care utilizati produsele, serviciile si site-ul Setrio si modul in care ati interactionat cu Setrio. Datele pe care le putem colecta cu privire la dvs.: a) Numele, varsta, data nasterii, cetatenia, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numarul dvs. de telefon fix si/sau mobil, adresa de e-mail, precum si cardul de credit / debit sau alte detalii de plata; www.setrio.ro Str. Preciziei nr. 20, sector 6, București 2 SETRIO SOFT S.R.L. CUI: RO16646394 021 331 15 40 I 0740 225 225 I Call Center 0374 211 000 I [email protected] b) Educatie, datele profesionale (experienta profesionala, recomandari, certificari); c) Informatii despre achizitiile dvs. de produse si servicii ale Setrio; d) Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului si/sau a aplicatiei noastre - date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre; date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba. e) Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare 4. Setrio prelucreaza date cu caracter personal in scopuri determinate SETRIO SOFT S.R.L. va colecta, utiliza si divulga datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri: a) Pentru analizarea conformitatii pregatirii dumneavoastra cu cerintele postului, in situatia in care prelucrarea datelor se face in urma receptionarii unui CV din partea dvs.; b) Pentru contactarea dvs. in vederea desfasurarii unui interviu pentru ocuparea unui post in cadrul Setrio; c) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, pentru a va pastra CV-ul si a va contacta pentru recrutari viitoare; d) Pentru prestarea serviciilor noastre: - Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor; - Pentru a va factura pentru utilizarea serviciilor noastre, sau pentru a va retrage suma corespunzatoare din credit; - Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata; - Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu serviciile noastre; - Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile noastre; - Pentru a gestiona relatia noastra cu dvs. ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta dvs. cu noi; e) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, in scop de marketin, pentru: - verificarea identitatii, evaluarea nevoilor dvs. si furnizarea de recomandari cu privire la ce tipuri de servicii se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.; - transmiterea de comunicari periodice cu privire la serviciile noastre, imbunatatiri aduse acestora, oferte sau campanii promotionale; In plus, va putem prelucra datele cu caracter personal in vederea satisfacerii unor interese legitime precum: - prevenirea, detectarea si investigarea infractiunilor, inclusiv frauda si spalarea de bani sau finantarea actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale, - gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel incat sa ne putem stabili serviciile, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa putem revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre. www.setrio.ro Str. Preciziei nr. 20, sector 6, București 3 SETRIO SOFT S.R.L. CUI: RO16646394 021 331 15 40 I 0740 225 225 I Call Center 0374 211 000 I [email protected] 5. Utilizarea datelor personale Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat. Accesul la datele personale este strict limitat personalului Setrio si colaboratorilor Setrio care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor. 6. Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate, pentru scopurile indicate mai sus (dupa caz) urmatoarelor entitati sau terte parti din Romania sau din Spatiul Economic European: - agenti, contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale Setrio, precum servicii de curierat, telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare, servicii de investigatii aferente asistentei pentru clienti sau alte servicii catre Setrio; - daca sunteti de acord, vanzatori sau furnizori terti in legatura cu promotiile si serviciile oferite de Setrio; - consilieri profesionisti, precum avocati; Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. Masuri de protectie determinate vor fi implementate in situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta. 7. Securitatea procesarii Setrio va depune toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare. In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat. 


8. Drepturile dumneavoastra


Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal: a) De a solicita informatii privind detinerea de informatii personale despre dvs. si, daca da, despre ce informatii este vorba si de ce Setrio le detine/foloseste. b) De a solicita accesul la informatiile dvs. personale prelucrate de Setrio. www.setrio.ro Str. Preciziei nr. 20, sector 6, București 4 SETRIO SOFT S.R.L. CUI: RO16646394 021 331 15 40 I 0740 225 225 I Call Center 0374 211 000 I [email protected] c) De a solicita rectificarea informatiilor personale pe care Setrio le detine in legatura cu dvs. d) De a solicita stergerea informatiilor dvs. personale detinute de Setrio. e) De a va opune prelucrarii informatiilor dvs. personale in cazul in care Setrio se bazeaza pe un interes legitim (sau pe cel al unei terte parti) si exista ceva despre situatia dvs. specifica care va face sa doriti sa obiectati asupra prelucrarii pe acest motiv. De asemenea, aveti dreptul sa faceti obiectii in cazul in care prelucram informatiile dvs. personale in scopuri de marketing direct. f) De a va opune cu privire la luarea automata a deciziilor, inclusiv analiza profilului, respectiv sa nu faceti obiectul niciunei decizii automate ca urmare a utilizarii informatiilor dvs. cu caracter personal sau a analizei profilului dvs. g) De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. h) De a solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal intr-o forma electronica si structurata catre dvs. sau catre o alta parte - dreptul la „portabilitatea datelor”. i) De a va retrage consimtamantul in orice moment in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal care sunt prelucrate de Setrio in baza consimtamantului dvs. j) Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal). 


Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus la lit. a), b) si h), va rugam sa folositi Formularul de acces la datele cu caracter personal de pe site-ul nostru, www.setrio.ro.

Pentru exercitarea celorlalte drepturi, va rugam sa contactati DPO Setrio la adresa de email: [email protected] Nu va trebui sa platiti o taxa pentru a va accesa informatiile personale (sau pentru a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil sa percepem o taxa rezonabila daca solicitarea dvs. de acces este evident nefondata sau exagerata. De asemenea, putem refuza sa dam curs cererii in astfel de situatii. 


ATENTIE! Platforma va ofera cadrul general al drepturilor, obligatiilor si mecanismelor prevazute de GDPR, dar adaptarea si urmarirea zilnica a implementarii procedurilor GDPR si a actelor pe care le veti genera cu ajutorul acestei platforme ramane doar in responsabilitatea dumneavoastra.